Ingrediente
- 1 conservă ton în ulei de măsline extravirgin Terra Felice
- 1 legătură de sparanghel
- 1 roșie
- 1/2 ceapă roșie
- 4 ouă de prepeliță
- 1 limetă
- Ulei extravirgin de măsline Terra Felice
- 1/4 salată verde
- Sare & piper după gust
Preparare:
- Se fierb ouăle de prepeliță tari (6-7 minute) și se lasă la răcit;
- Se spală și rumenesc în tigaie 2-3 minute firele de sparanghel într-un strop de ulei de măsline extravirgin Terra Felice, apoi se scot și se lasă la răcit;
- Se spală și marunțesc după preferință legumele și se adaugă în castron;
- Se decojesc ouăle și se taie în sferturi și se adapugă împreună cu sparanghelul și tonul Terra Felice în castron.
- Se taie limetă în jumătăți și se stoarce, după gust, peste salată.
- Salata este gata!